L'Ajuntament amb les entitats


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy

Regidora de Via Pública i Paisatge Urbà, Ciutadania i Salut


Publicat: el 10/mai/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Sant Cugat tenim un gran nombre d'entitats i associacions que desenvolupen projectes en diferents àmbits: cultural, esportiu, tradicional, cohesió social, artístic... Totes elles conformen un entramat que s'imbrica amb la societat de manera àmplia i variada. Tenen un impacte rellevant i positiu en el teixit social i productiu de la ciutat. El Sant Cugat que coneixem i estimem no seria concebible sense les nostres associacions.

En aquesta línia, la voluntat del govern de Sant Cugat sempre ha estat i és ajudar i facilitar la vida a les persones, també a les entitats i de les associacions.

Una de les qüestions que portàvem als programes electorals era millorar la relació entre el teixit empresarial i les associacions per possibilitar vincles i establir relacions que possibilitin el manteniment econòmic de les entitats i el coneixement de les empreses que tenen seu a la nostra ciutat, establint lligams per afavorir la seva visibilitat i posar en valor les seves respectives tasques.

Així, en el seu dia vam iniciar un procés d'acompanyament a una quarantena d'entitats mitjançant una consultora que les assessorés per fer un projecte que pogués ser engrescador per a alguna empresa de la ciutat. Després de mesos de treball vam elaborar tot un recull de projectes, tots amb un mateix format i amb una informació imprescindible, que donarà a conèixer a les empreses a fi que triïn quin d'ells podria encaixar amb les seves voluntats de col·laboració i, d'aquesta manera, establir un vincle de relacions entre entitats i empreses.

La resposta que hem rebut per part de les entitats ha estat que aquest acompanyament per elaborar els projectes ha estat un procés enriquidor i que ha ajudat a acotar la informació i posar en valor els aspectes més potents de cada entitat.

Entenem que la via encetada és positiva, que posar en relació les empreses i les associacions és enriquidor per ambdues parts i obre camins de futur que s'albiren engrescadors.

Seguim.

GEMMA ARISTOY (ERC) és regidora de Via Pública i Paisatge Urbà, Ciutadania i Salut



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.