Continuen els errors


  • Comparteix:

ramon.segura

Ramon Segura

Vocal i portaveu d'ERC a l'EMD de Valldoreix


Publicat: el 17/mai/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Del pla d'usos i equipaments del període 2008-2018, redactat per l'EMD de Valldoreix amb la Diputació, l'EMD només ha executat un únic projecte dels 10 proposats: l'escola bressol. En tota una dècada l'actual govern ha deixat en l'oblit l'edifici cultural, el mercat, els habitatges dotacionals, les pistes esportives, el pavelló cobert, l'edifici de la brigada i altres menors.

Amb la revisió del pla d'equipaments presentat el febrer d'enguany per l'actual Presidència de l'EMD i el seu govern de Junts, cometen el següents errors.

El primer error és presentar un pla sense l'assistència de les altres administracions amb les quals l'EMD s'haurà d'entendre sí o sí, ja sigui en aspectes de competències, urbanístics o econòmics, Ajuntament, Diputació i Generalitat.

El segon error és presentar projectes de futur del poble, valorats pel cap baix en més de 12 milions d'euros, sense un acord de mínims amb la majoria de partits amb representació al nostre poble per garantir la seva execució a mitjà i llarg termini.

El tercer error és utilitzar una bona eina de planificació de les necessitats del poble per intentar "colar" l'ampliació de l'actual Escola de Música com una prioritat immediata, quan hi ha una important majoria d'entitats i ciutadans que la qüestionen.

El quart error és no fixar prioritats. Tots sabem que tenir un equipament sociocultural és més URGENT que mai, ja que és l'eina per donar unió i identitat al poble.

El cinquè error és no fer cap proposta de construcció d'habitatge públic protegit, quan s'hauria de treballar per assolir un percentatge mínim i acceptable per al poble.

Des d'ERC pensem que no tot està perdut, que en lloc d'aplicar "qui dia passa any empeny", ERC som garantia de compromís i som capaços de generar els consensos de poble per tirar endavant els projectes que calen, i Valldoreix tornarà a ser capdavantera en la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

RAMON SEGURA és vocal i portaveu d'ERC a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.