Ciutadans vol escoltar els joves per solucionar els seus problemes a Sant Cugat

La formació s'ha reunit amb una vintena de joves catalans per preparar les propostes per a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Imatge de la trobada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la trobada / Foto: Cugat Mèdia

Ciutadans (Cs) posa en el punt de mira les polítiques de joventut. L'agrupació local s'ha reunit aquest dimecres a Sant Cugat amb el secretari de Joves Cs Catalunya, David Andrés, i una vintena de representants de la branca juvenil per abordar les problemàtiques al municipi com l'oci nocturn i l'habitatge.

"El primer que s'ha de fer per fer un bon programa de municipals és escoltar la gent", ha dit el portaveu del grup municipal de Cs Sant Cugat, Aldo Ciprian, qui s'ha compromès a incorporar com a candidat a l'alcaldia propostes per als joves.

De fet, el secretari de Joves Cs Catalunya, David Andrés, ha aprofitat la trobada per donar suport a Ciprian, del qual ha dit "guanyarà les eleccions" perquè Cs es presenta "amb un projecte per guanyar i un projecte jove".




Aldo Ciprian

El primer que s'ha de fer per fer un bon programa de municipals és escoltar la gent. La pandèmia ha provocat un canvi d'actitud en els joves i els adults i ens hem d'interessar.

David Andrés

Nosaltres ens presentem amb un projecte guanyador a Sant Cugat, ens presentem a guanyar i amb un projecte jove. Volem que Sant Cugat sigui una ciutat per als joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.