Ajudeu-nos a fer un Sant Cugat millor


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Regidor portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 5/set/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Permeteu-me que enceti aquest primer article com a portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat i com a candidat de la meva formació política a l’alcaldia de Sant Cugat amb un sincer agraïment a tots els afiliats de Junts que heu participat en el procés de les nostres eleccions primàries a Sant Cugat. Un agraïment que faig extensiu també a totes aquelles persones que des de l’octubre de l’any passat, quan vaig anunciar que em presentaria al procés de primàries, m’heu animat i ajudat a ser finalment l’alcaldable de Junts. Moltes gràcies a tots per ser-hi i pel vostre necessari suport.

Soc una persona amb poca experiència i trajectòria en política. Mai havia militat en cap partit fins al 2020 quan es va constituir Junts per Catalunya. Soc regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat des del juny del 2019. Fins aquell moment sempre havia treballat a l’empresa privada, i durant 30 anys dirigint diferents mitjans de comunicació de Sant Cugat i, per tant, interactuant amb tots els sectors i barris de la nostra ciutat, connectant persones i projectes, entitats i empreses. Organitzant i col·laborant en moltes iniciatives socials, culturals, esportives o empresarials de Sant Cugat. Gaudint molt amb la ciutat on van néixer, estudiar i créixer la Maria i l’Albert, els meus fills.

Una bona amiga em va dir fa poc que vaig ser un inconscient en aixecar el dit per anunciar que volia ser alcalde de la ciutat que tant ens estimem tots plegats. I potser la meva amiga està plena de raó. Soc un apassionat de Sant Cugat i els que em coneixeu una mica en podeu donar fe.

Si no hagués fet aquest pas, estic convençut que m’hauria penedit tota la vida. Vull posar al servei de la nostra ciutat tota la Il·lusió que em surt per les orelles, el meu coneixement, la meva total disponibilitat i la meva capacitat de fer aliances. M’agrada escoltar abans de decidir; crec que en política és un valor essencial, imprescindible. I en política local, de proximitat, encara molt més.

Sovint escoltem l’expressió que un ajuntament és l’administració més propera al ciutadà, però... no tothom s’ho creu o no tothom aplica aquesta màxima. Estem al servei de la ciutadania, treballem per vosaltres, i si no ho percebeu així és que alguna cosa no s’està fent bé. Un ajuntament ha de resoldre problemes, no crear-ne. Estem per fer més fàcil i més justa la vida del conjunt de la població. I jo, acompanyat d’un gran equip de persones compromeses amb Sant Cugat i amb una trajectòria professional i social contrastada, vull posar el meu granet de sorra per fer un Sant Cugat millor. Comptant amb l’equip humà que configura el personal de l’Ajuntament i que mereix tot el meu respecte.

Defensaré el model de ciutat que teníem abans de l’experiment polític del govern Tripartit de Sant Cugat, i afrontarem tots els reptes de present i futur d’aquesta ciutat, i que en són molts. Empatitzant amb tothom.

Només queden nou mesos per les eleccions municipals del 2023. Els nostres grups municipals a l’Ajuntament de Sant Cugat i a l’EMD de Valldoreix, el nostre partit Junts per Sant Cugat i els més joves des de la JNC de Sant Cugat continuem treballant per a la ciutadania. Ajudeu-nos amb les vostres aportacions. Tots volem fer avançar Sant Cugat en tots els àmbits. El futur dels nostres nets està avui a les nostres mans. No ho dubteu ni un instant, junts ho farem possible.

JOSEP MARIA VALLÈS és regidor portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.