La 8a edició del Sant Cugat Fantàstic posa el focus en els fenòmens paranormals

Els Cinemes Sant Cugat s'ompliran de preestrenes de terror i cinema fantàstic des d'aquest divendres fins diumenge


  • Comparteix:

Imatge de la 7a edició del Sant Cugat Fantàstic / Foto: Cedida

Imatge de la 7a edició del Sant Cugat Fantàstic / Foto: Cedida

El festival Sant Cugat Fantàstic torna als Cinemes Sant Cugat els dies 23, 24 i 25 de setembre amb la vuitena edició. El certamen es dedica enguany als fenòmens paranormals, ja que es vol fer un homenatge al film 'The Entity', film estrenat fa 40 anys. D'aquesta manera, el festival comparà amb diferents plats forts, com 'The nanny's night', la première espanyola del film 'Daddy's Girl', la première de 'The Quantum Devil', i la presentació de 'Lagunas. La guarida del diablo'.

Consulta el programa AQUÍ

Pel que fa a l'homenatge a 'The Entity', el codirector del festival Joan Ramon Armadàs ha comentat a Cugat Mèdia que s'aprofita l'efemèride d'aquest film per parlar del tema dels fenòmens paranormals. Així doncs, la projecció de la pel·lícula s'acompanyarà d'una sessió sobre espiritisme amb el professor Sebastià d'Arbó perquè expliqui "alguna cosa més sobre tots aquests fenòmens, i en concret sobre el cas de la pel·lícula", ha detallat Armadàs.

D'altra banda, el cineasta Marc Carreté jugarà a casa presentant el seu tercer film, 'Lagunas. La guarida del diablo'. En aquesta ocasió, el també codirector del Sant Cugat Fantàstic posa contra les cordes l'actor Joan Frank Charansonnet, que interpreta un home malaltís i solitari que regenta una vella botiga de comestibles que va heretar del seu pare.


Joan Ramon Armadàs

Bàsicament per a l'homenatge que fem a la pel·lícula 'The Entity', que d'alguna manera és la temàtica que té. Aleshores, aprofitem l'efemèride d'aquesta pel·lícula per parlar del tema i per convidar, en aquest cas, el professor Sebastià d’Arbó i que ens expliqui alguna cosa més sobre tots aquests fenòmens, i en concret sobre el cas de la pel·lícula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.