Josep Maria Vallès: 'Menys postureig pagat entre tots i més solucions'


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Alcaldable i portaveu de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 26/set/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com a principal grup municipal de l’oposició i, per tant, alternativa real a l’experiment del tripartit de Sant Cugat, hem de fer i fem propostes per millorar tots els sectors i barris de Sant Cugat, però també fiscalitzem l’acció, els fets i les formes del govern. I fiscalitzar és també compartir amb el conjunt de la població aquelles decisions que considerem injustes i, per tant, innaceptables

A només tres mesos d’acabar l’any 2022, el tripartit de Sant Cugat ha doblat nombroses partides de les previstes per protocol, comunicació i esdeveniments del departament d’alcaldia del nostre Ajuntament.

És a dir, ha passat dels 300.000 € als 600.000 €. Això significa un augment del 100% quan, insisteixo, estem acabant l’any. Per tant, alcaldia té previst gastar-se 300.000 € en aquest darrer trimestre o 100.000 € cada mes.

Aquestes xifres parlen per si soles. Les entitats, associacions i els santcugatencs en general podran treure les seves conclusions d’una decisió que el tripartit de Sant Cugat ha pres només a vuit mesos de les eleccions municipals.

Considerem que un govern local ha de treballar per la institució que representa, per l’Ajuntament. Estem al servei de la població, no a l’inrevés. I aquí a Sant Cugat no s’estan fent bé les coses. I no és una sensació només meva i quatre més.

És una constatació objectiva que es desprèn de la darrera enquesta realitzada pel mateix Ajuntament a partir d’un miler d’enquestes telefòniques: el tripartit de Sant Cugat és el govern local pitjor valorat amb diferència. No anem bé.

JOSEP MARIA VALLÈS és alcaldable i portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.