Un 2023 per a l'esport


  • Comparteix:

francesc.carol

Francesc Carol

Regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal


Publicat: el 3/gen/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Encetem un nou any ple de projectes i d'oportunitats. També per a l'esport a Sant Cugat. Aquest primer semestre arribarà amb diverses competicions de primer nivell (Copa de la reina de voleibol, copa internacional Sant Jordi d'esgrima infantil, La Revolta, Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei Sala, i alguns més encara pendents de confirmar) que posaran a Sant Cugat en el mapa de les grans competicions esportives.

Unes competicions que segueixen els pilars fonamentals del nostre govern, promocionant l'esport femení i el multiesport. Una aposta que ha marcat la nostra política esportiva, destinant tots els nostres recursos i esforços en promocionar aquests principis. De fet, no hi destinem una partida específica cap a aquesta promoció de l'esport femení o multiesportiu perquè de fet tota la nostra política ja va encaminada en aquesta direcció.

I per descomptat, aquesta feina no seria possible sense la gran feina de les entitats, que estan obtenint grans èxits en la promoció de les seves seccions femenines, ja sigui arribant a divisions d'honor, guanyant podis o creant nous equips femenins.

Unes entitats que no deixen de créixer i que cada cop demanen més espais per entrenar. Una assignatura pendent que nosaltres hem entomat per poder fer front al dèficit d'instal·lacions que té la ciutat. Per un cantó racionalitzant i optimitzant el seu ús en els horaris més demandats (a la tarda-vespre) i cobrint totes les sol·licituds d'ús als matins (on, lògicament, hi ha una menor demanda). Per l'altre renovant la gespa dels camps de futbol i canviant la pista d'atletisme de La Guinardera per millorar les condicions de pràctica esportiva a les nostres instal·lacions I, per descomptat, planejant la construcció de noves instal·lacions i ampliant les que ja tenim, com la reforma de l'altell de La Guinardera, el nou pavelló de gimnàstica rítmica, el poliesportiu de Can Magi, la pista de Volei Platja i diversos projectes més. Projectes que, lògicament, necessiten un temps llarg de disseny, licitació i construcció i als quals els dos anys de pandèmia ha afegit un retard inevitable.

En definitiva, ens espera un any ple de grans fites esportives i on acabarem d'encarar els projectes necessaris per fer de Sant Cugat una ciutat de referència en l'esport.

FRANCESC CAROL (ERC-MES) és regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.