Ets una persona aPASsionada pels animals? Col·labora amb la PAS!


  • Comparteix:

sandra.tello

Sandra Tello

Membre de la Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS)


Publicat: el 2/feb/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan veus un gos desubicat al carrer i et preocupes per buscar si hi ha la seva família a prop, si et trobes un gat famèlic i busques menjar per alguna banda per donar-li, si pateixes quan veus animals perduts i abandonats, ets una persona aPASsionada. Benvingut a la PAS!

La Plataforma Animalista de Sant Cugat és una entitat que funciona dia a dia gràcies a un equip de voluntaris i voluntàries, però hi ha moltes maneres de col·laborar-hi. D'entrada, pots fer-te soci i, amb només 10 euros al mes, ajudar-nos a seguir treballant pels animals. També pots optar per una alternativa de col·laboració més econòmica: el Teaming, pensada per fer micro-donacions d'un euro al mes. Una quantitat que tots podem afrontar i que, sumada a la dels altres, poden suposar una gran diferència per entitats com la PAS. D'altra banda, pots fer un donatiu de l'import que tu vulguis al compte ES5200811764430001172322. L'ajuda econòmica ens ajuda per a adquirir material de rescats, atenció veterinària, medicaments, aliments, material per a difusió i esdeveniments, etc.

Tanmateix, si vols col·laborar en el dia a dia de l'entitat, pots fer-te voluntari i participar en els rescats, la gestió de les adopcions i les acollides, l'acompanyament a veterinaris, preparació d'esdeveniments o tasques de comunicació, entre d'altres.

I si tens espai a casa i temps per estimar-los, pots esdevenir una casa d'acollida. Hi ha animals que, per la seva situació (cadells, avis, convalescents...) no poden anar a una protectora. Necessiten una llar temporal mentre els trobem una família. Les cases d'acollida són fonamentals per a que puguem seguir rescatant. Si ens obres les teves portes et proporcionarem aliments, atenció veterinària i tot el suport que necessitis per l'acollida.

SANDRA TELLO és membre de la Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.