Progrés econòmic amb ànima social


  • Comparteix:

remei.gomez

Remei Gómez

Candidata a l'alcaldia de Sant Cugat per Convergents


Publicat: el 26/mar/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A quasi tres mesos de les eleccions municipals a Sant Cugat, fent ús dels diners públics, el govern de la ciutat i l'oposició han presentat un nou projecte en una exposició virtual, santcugatdelfutur.cat.

Ca n'Ametller, un futur barri sostenible, verd, ecològic i amb un 50% d'habitatge assequible (habitatge protegit). Sense posar pals a les iniciatives privades, em pregunto si en aquests moments, aquest és el projecte que necessita Sant Cugat; un municipi amb molts problemes sense resoldre, com és el d'habitatge social per als nostres joves (no volem que marxin de la ciutat), o la dignificació dels barris ja existents i amb manca de zones verdes, amb una pèssima planificació de serveis o sense els equipaments suficients.

Un bon Govern ha de saber gestionar bé els seus recursos per a la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes. Els tempos d'execució d'aquest futur barri, tenint en compte la burocràcia per donar els permisos de construcció, que acostumen a trigar dos anys, a més de la urbanització i construcció dels habitatges, ens pot portar a veure els primers pisos, en el millor dels casos, l'any
2028, i mentrestant què?

Els projectes molt importants, necessiten el consens de totes les forces polítiques, i crec que aquest projecte no el te.

Mai no aniré en contra del progrés econòmic d'una ciutat, ni de la seva gent, perquè això genera llocs de treball i riquesa, però tampoc no aniré en contra del sentit comú i de la justícia social. "Els nostres joves necessiten solucions immediates i reals a problemes reals". I aquest projecte no els dona cap solució, i menys immediata.

REMEI GÓMEZ és candidata a l'alcaldia de Sant Cugat per Convergents



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.