Projectes, projectes, projectes...


  • Comparteix:

silvia.tusell

Silvia Tusell

Presidenta de Valents Sant Cugat


Publicat: el 26/mar/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de comptes oficials de l’Ajuntament s’està bombardejant als veïns amb anuncis de projectes per a portar a terme els propers anys. Tants projectes com els que han quedat al calaix de l’equip del govern tripartit que ens ha governat aquests darrers quatre anys.

La ciutadania contempla els anuncis amb un escepticisme justificat, perquè coneix i pateix la ineficàcia del consistori actual i la cartera de temes que han quedat pendents.

Tanmateix, sorprèn que entre tota aquesta propaganda -sí, propaganda, no ens confonguem-, no hi hagi tan sols un projecte de mobilitat que tingui a veure amb el trànsit, quan el vehicle privat continua sent majoritàriament utilitzat pels nostres veïns. Cap projecte per evitar el caos de circulació, cap itinerari alternatiu projectat o algun pas sobre o sota les vies de tren, cap nou accés als grans eixos que ens envolten i que també estan col·lapsades.

Fora convenient una mica més de realisme per no alimentar l’escepticisme de la gent de Sant Cugat.

SÍLVIA TUSELL és presidenta de Valents Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.