EMD de Valldoreix: balanç


  • Comparteix:

ferran.margineda

Ferran Margineda

Vocal portaveu de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix


Publicat: el 14/abr/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A menys de dos mesos per a les eleccions municipals, el govern de Valldoreix distribueix a la ciutadania, la darrera entrega de l''Infovdx'. En aquest fulletó es parla de què ha estat el més rellevant de la seva acció de govern. És lícit, com ho és també la nostra oposició que, si repasseu l'hemeroteca, veureu que ens hem anat movent entre ser proposants i influint en l'acció de govern; la crítica en la gestió; o, fins i tot, sent els únics que hem dut a antifrau certes actuacions il·legals.

Dit això, us faig la crida a fer un breu exercici de reflexió a partir de preguntes com:

  • Creieu positius els canvis derivats de les alternances de govern?

  • Com valoreu la gestió de l'actual govern de Valldoreix, més enllà del dia a dia? (que, val a dir, es tira endavant principalment pel bon treball dels tècnics de l'EMD)

  • Fent balanç de 12 anys de govern convergent, us està bé el seu ritme de treball i, sobretot, trobeu que s'han assolit els grans projectes que Valldoreix tenia pendents?


  • Per a nosaltres, aquests mandats han estat allò de, qui dia passa any empeny, amb una gestió que va de la correcció al bunyol, depenent de l'àrea. Ara bé, si teniu la inquietud que Valldoreix hagi d'evolucionar amb persones que no van a la deriva, si creieu que la transparència ha de ser una condició 'sine qua non' en el dia a dia de qualsevol administració, doncs, penseu en un canvi.

    Donem l'opció a Juanjo Cortés, presidenciable independent de la candidatura Valldoreix Plural, a les pròximes eleccions municipals i, ja posats, tingueu present la bona feina que hem fet a Valldoreix i que podem seguir fent.

    La CUP obrim pas, som l'única esquerra, feministes, els que defensem la terra, verda i lliure, garantim drets i tenim un discurs que els altres s'afanyen a mimetitzar. Queda't amb nosaltres i nosaltres seguirem al peu del canó treballant en positiu sense deixar de fiscalitzar l'acció del govern, sigui pròpia o de tercers.

    FERRAN MARGINEDA és vocal portaveu de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.