Demà diran que tot ha estat culpa de Podem


  • Comparteix:

americo.ologaray

Américo Ologaray

Portaveu de Podem Sant Cugat


Publicat: el 10/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No mencionaran que Podem, després de reclamar insistentment que Yolanda Díaz digués si acceptava ser la candidata, va demanar que s'accelerés el procés de configuració del nou espai polític SUMAR.

No diran que Podem va demanar negociar i va denunciar que era un greu error no haver-ho fet abans de les eleccions municipals i autonòmiques.

Afirmaran que les ministres de Podem no van voler fer un pas enrere retirant la seva candidatura.

No recordaran que Podem, de forma generosa i amb el cens més gran de persones militants, democràtica i transparent, va proposar unes primàries obertes a la ciutadania.

Un procediment que hauria estalviat l'escull més important de la negociació, que és la confecció de les candidatures electoral.

Un procés, com s'ha demostrat en altres precedents, que hauria engrescat la ciutadania i, per tant, donat un gran impuls al projecte de SUMAR.

Tot això no ho diran la majoria dels mitjans de comunicació d'aquest país, que continuaran amb el seu objectiu d'acabar amb la força política amb les ministres que amb valentia han estat decisives per fer possible:

La primera llei d'habitatge, l'impost als rics, l'avortament lliure i segur, la llei de famílies, la pujada de l'SMI, la rebaixa del transport públic, la reforma laboral, els drets de les treballadores de la llar, la llei de protecció a la infància, garantit l'IPC a les pensions, el topall al gas, la llei Trans, les baixes per regles incapacitant, la llei del Solo sí és sí, l'ingrés mínim vital, la llei de memòria democràtica, el xec de 200 € per a les famílies, la prohibició dels talls de subministrament, el topall als lloguers i la pròrroga dels contractes...

Unes polítiques pel benestar de la gent en el context d'una societat amb més igualtat d'oportunitat, fraternitat entre les persones i pobles i llibertat perquè cadascú pugui tenir el seu projecte de vida.

AMÉRICO OLOGARAY és portaveu de Podem Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.