Transparència


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 15/set/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Abans de les vacances els mitjans locals informaven dels resultats d'un estudi sobre transparència de gestió de les administracions públiques realitzat per l'ONG Transparència Internacional.

ESCOLTA-HO

A Cugat.cat el titular era 'L'Ajuntament de Sant Cugat, un dels més transparents de l'Estat'. Al llegir la notícia vaig pensar: “Mira que es poden interpretar d'una manera diferent dades que, a priori, són objectives”.

Del conjunt del pressupost global de 2008 de l'Ajuntament de Sant Cugat la despesa de personal representa aproximadament el 31,6 % del pressupost ordinari (inclou càrrecs de confiança coberts i encoberts).

Els contractes a empreses o professionals externs tenen un pressupost de 38.784.037 €, que representa un 41% del pressupost ordinari.

L'estudi, en l'apartat de contractes (gran part del pressupost), valora el nostre ajuntament en el lloc 69 dels 100 ajuntaments estudiats, amb una puntuació de 16,17 punts sobre 100 possibles. Em sembla que no és per treure pit, no trobeu?


FERRAN VILLASEÑOR
Primer secretari del PSC

(Extret del seu bloc )



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.