Fòrum Social Mundial


  • Comparteix:

arcadi.oliveres

Arcadi Oliveres


Publicat: el 4/feb/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La setmana passada, a Belem de Para, al Brasil, ha tingut lloc el 8è Fòrum Social Mundial. S'han tractat temes relacionats amb els pobles indígenes i l'ecologia, dues problemàtiques fonamentals a la zona.

ESCOLTA-HO

Ha faltat que es tractés una mica el tema més esperat, la crisi econòmica, però també ha abordat temes econòmics importants ja que la pretensió del Fòrum Social Mundial és que un altre món és possible. Han participat 100.000 persones i es poden fer molts intercanvis i així avaluar propostes constructives sobretot en temes com l'agricultura. Penseu que al Brasil la terra és molt important, però també s'ha parlat de temes com el comerç, els conflictes armats...

Però, per mi, en definitiva, sempre suposa una oportunitat de copsar una visió que, per a la nostra feina, ens permet retroalimentar-te per poder treballar millor aquest any. Estic content i satisfet.

ARCADI OLIVERES
Economista i president de la UNIPAU i la Fundació Justícia i Pau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.