Incompliment rere incompliment


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 5/oct/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L' incompliment amb els districtes i més concretament amb la urbanització de carrers és una constant any rere any. Igual passa amb la promesa electoral, de cada quatre anys, de finalitzar la urbanització dels carrers.

Ara poden dir, i potser amb raó, que com a tots els municipis, estem afectats per la crisi de les finances municipals. El problema és que quan eren temps de bonança econòmica tampoc s’esmerçaven massa, veritat?
Un exemple: L'urbanització del carrer Alps de Mira-sol i els carrers que el travessen.
Projecte fet i redactat (potser aprofitable per projecte FEIL ?). Veins il·lusionats i calendari d’execució que comença el Ple del mes de setembre on s’aprovarà l’expedient de contribucions especials.
Realitat: Al Ple no es presenta l’expedient i al darrer Grup de Treball, del passat dijous 24 de setembre, la representant de l’equip de govern anuncia que no s’urbanitzarà perquè no tenen els diners. El més trist de tota aquesta historia es que ningú havia informat als veins ¡¡
JAUME MASSANÉS és regidor d'ICV-EUiA




  • Comparteix:

COMENTARIS

No et facis creus dels incompliments dels polítics,doncs (com ja deia el Jruschov),prometen ponts encara que no hi hagi riu. La qüestió és mantenir-se al poder

Narcís Clavell. Enviat el 5/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.