Sant Cugat sense jutjats


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 29/gen/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 29 de desembre, amb motiu de la inauguració del jutjat d'instrucció i primera instància número 8 de Rubí, la consellera de Justícia Montserrat Tura va aprofitar per reiterar la seva negativa a dotar Sant Cugat de seu judicial pròpia. L'Ajuntament de la nostra ciutat ja fa un parell d'anys que té reservat per a aquesta funció la seu de l'antic consistori, a la plaça Barcelona, però per a la senyora Tura això no té cap rellevància.

ESCOLTA-HO

No és rellevant que Sant Cugat, amb 80.000 habitants, sigui l'única ciutat de Catalunya amb aquest volum de població que no té jutjats. Això, no cal dir-ho, no sols condemna els santcugatencs a una despesa extra de temps i de diners sinó que també els sotmet a l'exasperant lentitud dels jutjats de Rubí, uns jutjats que estan col·lapsats perquè, a més de Rubí, es veuen obligats a cobrir els municipis de Sant Cugat i Castellbisbal. I el més greu és que aquesta marginació judicial de la nostra ciutat es mantindrà en el futur.
És així com la senyora Tura tracta Sant Cugat pel sol fet de tenir un govern municipal d'un color diferent del seu. “Si no em votes, et castigo”, seria el seu lema. El problema és que amb aquesta actitud inadmissible, la consellera castiga tots els santcugatencs, incloent-hi aquells que, carregats d'una bona fe celestial, van votar el seu partit.

VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.