La premsa de Sant Cugat


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 18/jun/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Sant Cugat podem estar orgullosos dels mitjans de comunicació que tenim. No fa gaire, aquí mateix, comentava el creixement d'audiència que ha experimentat Cugat.cat en molt poc temps amb la seva aposta per les noves tecnologies tot guanyant-se el respecte de la professió periodística pel seu rigor i qualitat informativa.

ESCOLTA-HO

Això, però, també ho hem de fer extensiu a la premsa escrita representada pels setmanaris Diari de Sant Cugat i Tot Sant Cugat. I encara creixerà més perquè té un futur esplèndid per davant. Això, però, també ho hem de fer extensiu a la premsa escrita representada pels setmanaris Diari de Sant Cugat i Tot Sant Cugat.

Segons el darrer estudi de l'Observatori de la Comunicació i la Cultura, el Diari de Sant Cugat compta amb 13.000 lectors i el Tot Sant Cugat amb 49.000. El Tot Sant Cugat, de fet, triomfa espectacularment, perquè no sols és el mitjà més llegit del municipi i el segon del Vallès Occidental, sinó que també destaca en el terreny nacional convertint-se en una de les 25 revistes més llegides de Catalunya.

O, com ha dit el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, 'dos de cada tres ciutadans locals s'informen amb el Tot', la qual cosa el converteix 'en una eina d'integració'. I això, cal reconèixer-ho, és mèrit del seu editor, Ramon Grau, que és potser la persona que més ha fet per dotar Sant Cugat d'uns mitjans altament competitius i modèlics en el seu àmbit. Sense ell i sense la seva voluntat de fornir-se de professionals excel·lents, dirigits per Josep Maria Vallès, res d'això no existiria. Ho demostra el fet que tant el Diari de Sant Cugat com el Tot Sant Cugat s'han convertit en una reconeguda escola de periodisme que ha format diversos noms que avui treballen en les redaccions més importants del país.

L'informe del Baròmetre de la Comunicació, per tant, és una magnífica notícia i és just que donem les gràcies a l'equip de treball d'aquests dos setmanaris per fer-nos sentir orgullosos dels mitjans de la nostra ciutat.

VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.