El PSC de Sant Cugat


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 27/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'agrupació local dels socialistes de Catalunya creiem que el nostre procés d'elecció de candidat ha estat i és enriquidor per al nostre partit i que ens enforteix com a organització. Estem orgullosos que siguem l'única formació política que disposi d'aquest sistema per elegir el seu candidat. Creiem que és bo pel sistema democràtic i per tant positiu per a la societat.

ESCOLTA-HO

Estem convençuts que el procés d'elecció de candidats que s'ha iniciat a Sant Cugat, i que també s'ha obert en altres poblacions del nostre entorn metropolità, és un exemple de cultura democràtica i d'obertura a la societat. Els socialistes creiem que és enriquidor i necessari per a la regeneració de la vida política al nostre país. Un país en que la desafecció política creix dia a dia.

Estic convençut que l'objectiu dels candidats a Sant Cugat, Jordi Menéndez i jo mateix, és enriquir el projecte social del PSC, projecte compartit pels seus afiliats (militants i simpatitzants).

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.