Primàries transparents


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 16/feb/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Al PSC de Sant Cugat estem en ple procés de primàries, aquest dissabte en sabrem el resultat. Crec que els socialistes de Sant Cugat podem anar amb el cap ben alt ja que està sent un procés exemplar, transparent i democràtic. Un exemple que crec que haurien de seguir altres forces polítiques.

ESCOLTA-HO

El passat dilluns varem fer el primer debat públic i cal agrair a Cugat.cat haver posat els seus mitjans a disposició del PSC entenent que és un tema d'interès general. El PSC necessita obrir les seves portes a la ciutadania i què millor manera que fer-ho a través d'un mitjà públic capdavanter en l'ús de les noves tecnologies.

No vull oblidar-me de la resta de mitjans que estan seguint el procés d'elecció de candidat; des d'aquestes línies vull agrair als mitjans de comunicació que estan cobrint les nostre accions perquè creuen que és un tema important per a la nostra ciutat.

Ho torno a repetir, ens podem sentir orgullosos i espero que a partir d'ara els processos de primàries siguin situacions normals a la nostra vida política.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.