Nous temps, nous polítics

Ferran Villasenor


Publicat: el 3/mar/11
Opinió| Columnes

Els afiliats i afiliades del PSC de Sant Cugat han donat el seu suport a la meva candidatura i crec que ens hem de sentir orgullosos de com ha anat tot el procés. És positiu que els partits obrin les portes a la transparència i la democràcia.

Escolta-ho

Vull donar les gràcies a tots els que heu participat, especialment a aquells que han fet del nostre projecte el seu. També vull agrair el suport, estima i ànims de molts santcugatencs al nostre projecte d'obertura i canvi.

Quin és l'objectiu de tot plegat? Apostem per una regeneració de la vida política a Sant Cugat, apostem per l'equilibri entre les grans decisions estratègiques i la proximitat a la ciutadania, la política ha d'anar més enllà dels plens municipals i de les rodes de premsa. És necessari que es reafirmin i s'activin els canals de comunicació entre els representats i els representants.

No hem d'oblidar que l'atur i la situació econòmica que estem patint són els principals problemes als qual hem de fer front. Només ho solucionarem si tots remem en la mateixa direcció.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC