Constatacions, curiositat i reiteracions


  • Comparteix:

ignasi.bea

Ignasi Bea


Publicat: el 23/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Constatació: Encara que costi de creure, és totalment cert. Després de l'últim any, on entre altres hem viscut la sentència del TC sobre l'Estatut, la mani del 10-J o la darrera interlocutòria sobre la immersió lingüística, hi ha una persona a Catalunya que ha vist minvar el seu sobiranisme.

ESCOLTA-HO

Aquesta persona és santcugatenca i es diu Raul Grangé. Al ple de fa un any va presentar una moció per declarar Sant Cugat al marge de la Constitució i dilluns es va abstenir en una pràcticament igual. Els efectes de la casa gran, suposo.

2a Constatació
Amb tants canvis, és encoratjador tornar de les vacances i veure que hi ha coses que no canvien.

En 20 dies, Jorge Carreras i companyia han tingut temps de titllar de victimistes als qui s'oposen a la interlocutòria del TSJC, de dir que els càrrecs públics que no acaten sentències trenquen la convivència i de demostrar-nos, escoltant-los fent declaracions o intervenint al ple, que tota immersió lingüística és poca. Qui va seguir el ple ja m'entén.

Reiteració
Esmenes a mocions a les 18.59. Més enllà de la legalitat, això no ajuda. Ni al debat, ni a la presa de decisions col·lectives ni a apropar la política a la ciutadania. Persistirem.

Curiositat
Com ho devien fer a can PP per escollir qui havia de 'pringar' i anar a la diada? Pedra, paper i tisora? La palleta més llarga?Sospito que si en comptes d'11 de setembre fos 12 d'octubre i en lloc de la senyera hi hagués una 'rojigualda', els regidors i regidora del PP santcugatenc haurien assistit a l'acte ben xirois i cofois.

2a reiteració
Citar Chacón per defensar la molt legítima proposta federalista (jo segueixo pensant que el federalisme, com els reis, són els pares) em va semblar curiós. Al PSOE hi ha multitud de ferms defensors del federalisme. Ara, però, no em ve cap nom al cap...

Darrera constatació
Aquesta columna podria tenir el títol alternatiu de 'Fent amics'.

IGNASI BEA SEGUÍ és regidor per la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.