Si tu no vas, ells tornen (si és que van marxar)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 28/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest eslògan i les seves rèpliques van fer fortuna en diverses campanyes electorals dels socialistes catalans i espanyols. Cal renovar discursos, cares, formes de funcionar però també cal actualitzar formes d'acreçar-se a la ciutadania. Una societat fustigada per la crisi econòmica i la desesperança.

ESCOLTA-HO

El PSC està configurant el conjunt de les candidatures al Congrés i al Senat. Els mitjans de comunicació van plens de les propostes públiques que s'estan fent i també de la rumorologia al voltant. Comparteixo que el debat congressual no ha de ser l'única notícia.

A Sant Cugat també hem fet propostes. Entenem que les agrupacions locals han d'exercir el seu dret democràtic a fer propostes programàtiques i de persones tot i les dificultats (oferta i demanda) en què els seus noms restin reflectits en una papereta.

Les nostres propostes han volgut ser un exemple de renovació. El conjunt dels santcugatencs que presentem no tenen o han tingut algun altre càrrec electe, la majoria són joves (no solament de carnet) i arrelats.

El PSC necessita enviar un missatge de renovació i cadascú ho ha de fer des dels seus àmbits de decisió, el nostre és el local. Les properes eleccions estatals poden marcar un canvi de cicle. La majoria de les enquestes donen una majoria absoluta al Partit Popular. Un procés de regressió centralitzadora de l'Estat, modificació de l'Estat del Benestar, pas endarrera en 'conquestes' civils (avortament, parelles dels mateix sexe, etc.) s'albiren.

Cal que reflexionem tots sobre els cost de quedar-se a casa. Per avançar cal també autocrítica i aquesta ha de ser una de les bases en la que configurar un programa electoral que respongui a necessitats i configurar un nou projecte. El 21 de novembre, hi hagi el govern que hi hagi caldrà vestir un nou projecte.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu i primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.