Jo també vull parlar de la Constitució espanyola, senyor De Salvador


Temes relacionats

A propósito de la reciente reforma constitucional (27/set/11)


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 1/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De la Constitució Espanyola, en parlen els que la defensen a ultrança, perquè és la norma fonamental que ha de preservar la indissoluble unitat de la nació espanyola i això si, ja és prou agosarada quan reconeix el dret a la autonomia de les nacionalitats i de les regions que la formen.

Aquests en el darrer ple van votar en contra la moció que rebutjava la recent aprovada reforma constitucional. També en parlen els que que no tenen clar els seus sentiments, perquè per una banda el text ja diferencia unes Comunitats Autònomes de les altres, nacionalitats en diu, déu n'hi do, però se n'estan adonant que això és el màxim que n'obtindrem i feina a conservar-ho. Aquests van abstenir-se en el mateix ple. I finalment aquells que tenim molt clar que aquesta constitució no té res a veure amb nosaltres. Primer perquè no la vàrem votar en el seu dia, segon perquè no preveu el concert econòmic, tercer perquè no permet el dret a decidir i una pila de bones raons. Aquests vàrem presentar conjuntament l'esmentada moció. Nosaltres potser som els abanderats del nacionalisme català, independentisme diria jo, però el PP i el PSOE ho són de l'espanyol.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.