El 'gat per llebre' dels treballadors de la sanitat


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 3/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de fa uns mesos els centres sanitaris del país s'han convertit en museus de pancartes amb lemes més o menys enginyosos que denuncien les retallades que el govern de la Generalitat està aplicant als diversos serveis públics.

La majoria fan tota mena de previsions apocalíptiques, i només unes poques pancartes denuncien el que realment importa a aquells que les elaboren (i val a dir que cada vegada amb més gràcia artística): les retallades salarials al personal sanitari. Amb això no vull dir que els funcionaris només es preocupin de mantenir els seus privilegis, perquè aquest ja és tot un altre tema. El que em preocupa és que se'ns vulgui vendre que per culpa les retallades la gent no podrà ser atesa quan en realitat el que els treballadors fan, molt legítimament, és intentar preservar els drets laborals que fins ara havien mantingut.

De debò creuen que amb aquestes retallades la gent morirà pel carrer? Jo no. I per això em sembla lleig i miserable que ens vulguin vendre gat per llebre i juguin amb la por per guanyar-se la simpatia dels ciutadans que, en realitat, res tenen a veure amb el veritable motiu de les seves protestes. Si realment això ens afecta a tots, per què només es veuen sindicalistes a les manifestacions?

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.