Sempre al costat de les entitats


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 3/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Encara no fa una setmana que vam viure la segona part de la Festa de Tardor, la primera va haver d'ajornar-se a causa del mal temps. Malauradament, algunes entitats no hi van poder ser. Tanmateix, n'hi havia un bon grapat que van fer que tota la ciutadania participés de la festa amb activitats lúdiques, esportives i gastronòmiques.

No em cansaré mai de dir que Sant Cugat té un teixit associatiu envejable. Entitats de tota mena aporten a la ciutat un valor afegit incalculable, convertint-la en un municipi socialment i mediambientalment compromès, amb sensibilitat cultural i amb gran passió per la pràctica de l'esport.

Els representants polítics locals tenim l'obligació de ser-ne conscients, hem de valorar i escoltar les diferents entitats santcugatenques. Aquells que governen la ciutat els han de donar suport logístic i econòmic. No podem pas negar la dura realitat que estem travessant! Però si estàs al costat d'algú, hi estàs sempre, en plena campanya electoral o una setmana després de les eleccions, encara que les hagis guanyat. Sembla que CiU no opina el mateix, ja que fou l'únic partit polític que no era a la fira d'entitats del cap de setmana passat.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.