'Què vol aquesta gent que truca de matinada?'


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 10/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En les passades eleccions municipals el PP va aconseguir el millor resultat obtingut mai a la nostra ciutat i, el més xocant, és que no va ser, precisament, gràcies al treball que hagin fet per la gent i pel teixit social de la nostra ciutat els seus quatre regidors, uns personatges que van aparèixer, de ves a saber d'on, i que coneixen tant i tant bé el nostre municipi, que no sabien, ni saben encara, on són els nostres centres cívics o els nostres casals.

ESCOLTA-HO

Altrament, durant el mig any llarg que ha passat des de la seva elecció, no han fet cap proposta important en relació al que realment afecta a la vida diària i propera dels santcugatencs, cap ni una, fent evident que, aquest, no és el seu objectiu (pot ser que algú digui que això és una estafa a la gent del poble, que els hi paga, amb els seus impostos, perquè treballin per la ciutat).

En els mitjans de comunicació ha quedat al descobert el seu tarannà amb algunes de les seves propostes i prioritats:

- Denunciant, amb falsedat, que l'Ajuntament destina a les festes populars cinc milions d'euros, quan la realitat és de mig milió.
- Negant-se a donar suport a la immersió lingüística com a eina de cohesió.
- Volent emprendre accions contra l'Ajuntament per no penjar totes les banderes.
- Demanant la reducció del pressupost destinat a les festes de barris i districtes.
- Exigint importants descomptes en el IBI per les famílies nombroses, tots sabem perquè.

I evidentment segueixen amb els discursos rancis sobre l'avortament (amb manifestació ridícula davant de l'ajuntament inclosa), els matrimoni del mateix sexe i altres que tants rèdits els hi ha donat a la política espanyola.

Durant la campanya electoral ja van deixar ben clar que anaven en contra de Òmnium Cultural i ara fa pocs dies proposaven retallar les subvencions a les entitats santcugatenques i fomentar les activitats de caire social i cultural des de la iniciativa privada.

Pot ser agosarat dir que els qui els van votar no van fer-ho en clau municipal, sinó perquè són la salvaguarda de la 'sacrosanta unidad de la patria (la seva, es clar) y sus valores espirituales', i perquè segueixin desenvolupant la política de terra cremada respecte de tot allò que representin els símbols identitaris de Catalunya, la seva llengua i cultura i el trets bàsics que configuren la catalanitat.

Senyors, treballin i facin propostes serioses per a la gent de Sant Cugat, siguin propers als seus problemes, trepitgin territori, visitin entitats i associacions, assisteixin als futurs Consells de Barri i Grups de Treball. Aquesta és la feina d'un regidor municipal i no el que han fet fins ara.

JAUME MASSANÉS és portaveu de uaSC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Massanés, qué desagrable puede llegar a ser una persona resentida. No sé qué tiene en mi contra, ni siquiera me conoce, nunca hemos intercambiado un saludo, por tanto ¿cómo se atreve ud. a juzgar mi persona y mi trabajo?. Le diré que estoy trabajando por y para los ciudadanos de Sant Cugat, lo que ocurre es que la línea de trabajo quizás no sea de su agrado. Contra gustos no hay nada escrito, dice el refrán! antes de juzgar mi trabajo Sr. MAssanés , infórmese correctamente ya que los medios de comunicación de la ciudad dónde vivimos no son imparciales! Atentamente, Maria Dolors Domènech Regidora PP Sant Cugat

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 12/des/11


Senyora Domenech, Ha de saber que les meves critiques són compartides per molts dels ciutadans, entitats i associacions de Sant Cugat amb els que tinc contacte habitualment des de fa molts anys. Per tant no cal que em aconselli estar ben informat. Les meves impressions són compartides per molts amics i també companys seus en el consistori. Per lo tant res de "desagradable" ni de "resentit" en tot cas traballin per a la gent Sant Cugat i no sota las consignes del "mas alla".

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 12/des/11


Senyor Massanés, M’entristeix llegir els seus comentaris plens de ressentiment. No se per quin principi vostè s’erigeix com a defensor dels santcugatencs o mes encara, dels catalans? Miri, als quatre regidors del PP els han escollit els ciutadans de Sant Cugat del Vallès, que son els qui no l’han escollit a vostè, ni tampoc a mi. Vostè denuncia unes propostes d’aquest partit a la nostra vila. Es pot estar en acord o en desacord, però no acabo d’entendre què es el que li afecta tant directament?. Potser ho podria explicar mes obertament i així anem mes al grà?. Li puc assegurar que, per poc que trepitgi vostè el territori, el problema mes prioritari es que a moltes famílies els costa arribar a final de mes. Molts no volem que amb els nostres impostos es financin mes festes ni mes actes culturals, ni associacions... Ja n’hi ha prou de festa!. I sí, volem pagar menys impostos, i l’IBI es una carrega important per a moltes famílies. Josep Maria Clotet Partit Família i Vida

jose maria clotet huertas. Enviat el 13/des/11


Senyor Clotet, Vostes mateixos ho diuen: "Molts no volem que amb els nostres impostos es financin mes festes ni mes actes culturals, ni associacions" Vostes volen imposar el pensamen unic, eliminar la cultura i destruir la xarxa social de la ciutat, no tenen ni idea de la tasca que fan les associacions ni les entitats que tant treballen per la nostra ciutat. Tampoc entenc la mania per fer servir la paraula "ressentiment" que tant els hi agrada. Potser es perque vostes ho son molt en contra de Catalunya, la seva cultura i les seves tradicions. Per acabar desitjar-li unes bones festes.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 13/des/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.