Persones irrepetibles


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 7/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara fa uns dies vaig assistir al tradicional concert de Nadal que organitza, com cada any, l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol. Va ser un èxit de participació amb més de dues-centes persones que, després d'un magnífic concert de Gospel, van poder gaudir de pastes típiques de Miravet i cava per celebrar les festes i desitjar un bon any .

ESCOLTA-HO

Per a mi va ser entranyable compartir amb els meus amics de l'associació aquell moment i poder recordar tota la tasca que porten fent des de fa tants i tants anys sense cap més benefici que la satisfacció de la feina feta des d'una incombustible voluntat de servei als veïns.

Recordo la seva lluita perquè Mira-sol pogués disposar del Casal actual o la piscina que encara no ha arribat per falta de voluntat política, mai justificada. També va ser important la pressió per aconseguir que la majoria de carrers del districte estiguin ja asfaltats o la llarga lluita per aconseguir que la xarxa de clavegueram i aigües pluvials estigués en condicions.

Però no tot ha estat reivindicació. També hi ha hagut una part festiva que ha cohesionat el veïnat organitzant o col·laborant en actes com la festa major, la cavalcada de reis, la festa de la paella o botifarrada del Casal i el mateix concert de Nadal entre altres.

I tot això gracies a un grup de persones que mai han defallit, que han aguantat injustícies, s'han mantingut independents, i han superat moments difícils o de desànim. Unes persones que es mereixen, sense dubte, el reconeixement dels veïns de Mira-sol.

Persones irrepetibles perquè en aquest mon d'individualisme malauradament no tenen relleu.

Moltes gràcies a amics i companys com el Josep Maria, Soledat, Miquel, Agustina, Fructuós, Victor, Lluís, Imma, Xavier, Joaquim, Jordi i molts més que ara no recordo i que tantes hores i esforços han dedicat per millorar Mira-sol.

JAUME MASSANÉS és portaveu de uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.