Un final feliç per la història d'amor entre CiU i PP


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 14/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tothom té clar que CiU ha 'normalitzat' el PP a Catalunya, demanant-li suport al Parlament, a la Diputació i, ben aviat, a l'Ajuntament de Barcelona. I, és clar, al PP només li mancava la majoria absoluta a Espanya per acabar de creure's imprescindible.

Som molts els que estem astorats que un partit que es fa dir nacionalista -ja no dic independentista malgrat que molts dels seus militants se'n consideren- pugui tenir res a veure amb un partit com el PP. A mi no em serveix aquella cançoneta convergent que diu: 'és que no ens ha quedat altre remei' o, dit d'una altra manera, la culpa de les decisions de CiU són sempre dels altres. Tenint en compte, doncs, que l'objectiu ja s'havia acomplert, el que m'ha deixat perplexa és el vot favorable al pla econòmic del Govern espanyol. Un pla que augmenta impostos i carrega les culpes del dèficit de l'Estat a les Comunitats Autònomes. I si això no fos prou, dos dies abans el Conseller d'Economia, el Portaveu del Govern i el mateix President clamaven al cel per l'asfixia econòmica que tot això suposarà per a Catalunya.

Desenganyeu-vos, votants de CiU, el matrimoni CiU-PP no és de conveniència, és per amor. A mi em venen basques només de pensar-hi. Espero no veure'ls petonejant-se pels carrers de Sant Cugat, no sé si ho podria resistir!

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic totalment d'acord amb la Mireia. El problema de consciència per als militants de CiU de bona fe serà encara més profund quan arribi la segona part de les retallades. La nostra llengua, escola, cultura i tradicions serà el proper objectiu i que ningú dubti que ho tenen tot molt ben planificat, ens volen agenollats. Ara és el moment que els catalans ens organitzem per forçar als partits nacionalistes o independentistes a que vagin junts per a la defensa de la nostra nació. I si no ho fan, els haurem de canviar.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 14/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.