La utilitat de les Diputacions


Temes relacionats

Conesa fitxa l'excap de llista del PSC Salvador Gausa a la Diputació (23/gen/12)


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 23/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana hem sabut que Mercè Conesa ha fitxat Salvador Gausa per a la Diputació. Al Twitter, Ferran Vilaseñor es feia el suec, i expressava la seva sorpresa per la notícia de la nova feina del seu (encara) company de partit.

Les diputacions s'han convertit en la millor menjadora del país. CiU volia carregar-se-les, però ja se sap: ara això no és prioritari i, total, tampoc no ens estalviaríem tants diners. O potser és que ara, de cop i volta, han descobert que aquests organismes serveixen d'alguna cosa, després de tants anys de monopolització socialista. Amb un simple cop d'ull al web de la Diputació de Barcelona, per exemple, hom ja es pot adonar de la necessitat imperiosa de mantenir-la. I això que a internet només podem trobar quatre pinzellades de tot el que fa, perquè la nova feina del Sr. Gausa, per dir-ne alguna, no surt enlloc. Gràcies a l'alcaldessa, Gausa és el cap del Servei d'Avaluació i Qualitat ('avaluació de què?', es preguntaran, 'de la feina de vicepresidenta de Conesa?'). I deu ser una feina important, perquè l'encara socialista cobrarà ni més ni menys que 75.000 euros bruts l'any.

Que les diputacions han servit per endollar-hi els qui més mèrits acreditaven dins del propi partit ja ho sabíem. Però la conclusió d'aquesta història és més bonica: si no te les pots carregar, almenys que et serveixin per anul·lar el rival. De tot plegat en direm transversalitat... i tal dia farà un any.

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

COMENTARIS

Maria, no em faig el suec. Simplement no em responsabilitzo de una situació de la que ni jo ni el PSC de Sant Cugat tenim res a veure. Cadascú és responsable de les seves decisions i del tema que ens ocupa res té a veure amb mi. No et negaré que el tema està tenint algunes lectures i algunes m'incomoden però insisteixo que aquest tema no és meu i ni tant sols hem tingut cap comunicació al respecte amb cap dels protagonistes, almenys fins ara.

Ferran Villaseñor. Enviat el 23/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.