Partidistes també per nevades


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 6/feb/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Divendres al vespre, de la nevada espectacular que havia de caure només en quedaven uns carrers empastifats de sorra i sal. Dijous al migdia, alguns ja s'afanyaven a criticar el gGovern de la Generalitat per l'excés de previsió, i l'acusaven de paralitzar el país.

D'altres afirmaven que si el conseller d'Interior fos Saura, ja li haurien demanat la dimissió. Tant els uns com els altres, evidentment, governaven Catalunya durant la famosa ventada i la nevada del 2010, en què la previsió no va ser excessiva: va ser inexistent.

Em sembla que no hi ha gaires països al món on bona part dels seus polítics siguin partidistes també quan es parla de la gestió d'onades de fred, ventades o nevades. Aquí, fins i tot unes temperatures gèlides poden ser una bona arma política. Si no és per massa previsió serà per massa poca, la qüestió és fer bullir l'olla. Però el sentit comú sol convidar a pensar que és millor prevenir que haver de lamentar més tard. Perquè si una senyora gran -una de sola- s'hagués trencat el fèmur després de relliscar en un carrer glaçat, aleshores tot haurien estat queixes.

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.