Som el 99%


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 1/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui tots els diaris parlaran de disturbis, de conflicte, de violents, d'enfrontament. Cap parlarà de patiment, frustració, ràbia, derrota, descrèdit... Ningú parlarà de com ens hem sentit al veure que els estudiants deixàvem de ser els protagonistes per a ser-ho els fanàtics. Però el sentiment de ser molts un al costat de l'altre defensant a crits el que és just perdura en la nostra consciència.

Sé que l'escenari en el que ens trobem és cada cop més dur i desolador, aquells que lluitem contra la injustícia cada cop ens sentim més sols, malgrat ser majoria, però també més cohesionats.

Front la dreta neoliberal, sense por i radical, nosaltres seguirem oferint esperança, i també radicalitat i valentia. Arreu diran que cremem contenidors però aquí, el 99%, estem construint el nostre futur.

El més greu de tot és com cap govern ha entès encara que els plans d'austeritat, les reformes laborals, o el pacte de l'euro, han agreujat la crisi i la conflictivitat social, i que amb porres aquesta la conflictivitat no s'atura.

Doncs els hi farem entendre. Si al 2011 hi va haver resposta global, aquesta primavera serà universal. Els farem entendre que si més ens retallen més ens rebel·larem, i com més ens minimitzin més ens creixerem.

Em nego a creure que som incapaços de fer-los retrocedir.

RAMON GUTIÉRREZ és secretari municipal d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.