Del SantQnet a la manifestació contra la reforma laboral


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 14/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana els ciutadans de Sant Cugat han participat en moltes activitats, com gairebé tots els caps de setmana. A part de les diferents activitats d'esport escolar o de base (que és on hi ha més gent), l'assistència de santcugatencs a l'Assemblea Nacional Catalana, activitats Unipau, sopar Associació suport malalts de càncer o la presentació dels nous camions de recollida d'escombraries.

ESCOLTA-HO

Sembla que no, però també molts santcugatencs van assistir a una manifestació contra la reforma laboral del PP i CiU.

Cap de setmana carregadet on volia destacar la presentació tipus NBA (com és habitual, una presentació publicitària tipus SMART que és el que darrerament es fa) dels nous camions d'escombraries i l'oblidada manifestació contra la reforma laboral.

Ha costat suprimir les famoses 'bufadores' més que fer l'AVE Madrid-Barcelona. Sembla que, excepte sorpresa de darrera hora, passarem de bufar a aspirar. Vulguis o no és un canvi. Ara que tenim els nous camions haurem de veure que determinades reivindicacions 'raretes' com que els camions d'escombraries no passin a les cinc del matí es puguin realitzar. Des d'aquesta columna tornem a demanar un nou pla de recollida i neteja de contenidors que compleixi les ordenances de soroll de l'Ajuntament de Sant Cugat i un calendari on es prioritzi, també, el descans dels veïns i veïnes.

Sembla que no, però centenars de santcugatencs van assistir a una manifestació diumenge. Les organitzacions sindicals - com sabeu, aquells grups de persones que ara representen tots els mals de l'economia i la vida a Catalunya, Espanya i Europa, PP 'dixit' - van convocar una manifestació per intentar que el govern central renegociï una reforma laboral imposada i injusta. Una reforma laboral que, lluny de crear ocupació (i fomentar aquesta ocupació) facilita el recanvi barat, la precarització laboral i no ataca problemes fonamentals del mercat laboral i la generació d'ocupació.

Dilluns el ple municipal veurà com CIU i PP tomben les mocions contra la reforma laboral dels grups de l'esquerra (previsiblement).

Sembla que no, però CiU i el PP alguna relació sí que tenen, no?

FERRAN VILLASEÑOR és el portaveu del PSC



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sembla mentida Sr. Villaseñor que no ho diguin ben clar, per a Sant Cugat era molt més interessant fer-se ressó de l'Assamblea per a la "sobirania nacional" (algun dia ens hauran d'explicar sota quin règim -república, monarquia o anarquia) que quatre pobres treballadors i que treballen per compte d'altri perdin el que s'ha aconseguit duran quasi 40 anys de lluita, i protestin contra una reforma (la de l'Estat central) i unes retallades (las del govern, els millors de la dreta). És el la tasca dels informadors públics, l'interès general.

Joan Valentí Freixes. Enviat el 14/mar/12


bon dia, simplement he fet un recull d'algunes de les concentracions o presentacions realitzades el cap de setmana. Hi ha moltes més. Per a mi, són interessants tots aquells aspectes on participen Santcugatencs, també el que anomenes. També el de la manifestació del passat diumenge on hi eren molts santcugatencs, i també ho serà el dia de la vaga general.

Ferran Villaseñor. Enviat el 15/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.