Camí, amic


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 17/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Molts santcugatencs han enfilat el camí de Barcelona -i han tornat amb un FGC de mitjanit- per anar a veure un espectacle únic que ens ha captivat i ens ha enamorat durant mig any. 'Camins' -de Sopa de Cabra- és una de les peces bàsiques del musical 'Cop de Rock', que fa una setmana que es va acomiadar dels escenaris, amb llàgrimes als ulls per l'adéu però amb el triomf de saber que han fet feliços molta gent i que han aconseguit el seu objectiu, gràcies a la tenacitat i a la il·lusió que els ha empès a donar-ho tot. Tot i més.

El grup Dagoll Dagom ha apostat fort i ha guanyat. Ha vençut el desinterès mediàtic per tot allò català. Amb una posada en escena espectacular i amb desenes d'autors i músics, el producte ha trencat esquemes i ha brillat amb llum pròpia. I ara que el nostre gran musical ja no hi és molts el troben tant a faltar que no poden respirar. No en poden viure sense.

L'obra, que homenatjava grups com Sau, els Pets, Lax'n Busto, Brams, Elèctrica Dharma, Bars, Glaucs, Sopa de Cabra, Gossos o Ja T'ho Diré, ens narrava la història d'uns joves empordanesos que tenen una banda de rock anomenada 'Cop de Rock'. En una actuació, coneixen unes noies de les Terres de l'Ebre i sorgeix l'amor.

Amb el rock, i en català, mai estarem sols i sempre tindrem un 'amic', un anagrama de 'camí'.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.