No és una reforma laboral, és un atemptat laboral


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 24/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El proper 29 de març s'ha convocat una vaga general, en resposta a la recent reforma laboral perpetrada pel govern del PP amb l'ajut de CiU, a la que els catalans i les catalanes estem cridats a participar.

Un cop més, CiU avantposa l'eix social a l'eix nacional i tria donar suport a una reforma que a banda de deixar que l'empresari faci el que vulgui amb el treballador, abarateix l'acomiadament, potencia la contractació precària i per si això no fos prou, escombra la Generalitat de participar en la mediació laboral. Per tant, ni combat l'atur, ni garanteix un futur laboral al jovent, ni respecta la capacitat d'intervenció del Govern català en els nostres conflictes laborals.

Encara que aquest no és el primer cop, ni per desgràcia serà el darrer, costa de creure. Segons els regidors santcugatencs Brugarolas i Puigneró, ha estat un 'sí crític', un altre eufemisme per justificar allò injustificable per contradictori. Els diputats convergents haurien de demanar als seus col·legues del PP, que en l'hemicicle del Congrés dels Diputats s'hi incorpori, al costat dels botons del vot afirmatiu, negatiu i d'abstenció, el del 'sí crític'. Això els permetria continuar donant suport a totes aquelles propostes del PP amb les que CiU combrega, sense que els remogui la consciència nacional que diuen que tenen.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.