Al PSC de Sant Cugat fem un pas endavant


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 18/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dissabte el PSC de Sant Cugat va realitzar el Congrés local on s’ha renovat la Comissió Executiva. Com a Primer Secretari sortint vull fer un reconeixement i agrair la feina realitzada a totes les persones que en aquests quatre anys han format part de la direcció del nostre partit a nivell local. Una tasca carregada d’il·lusió i treball per a unes idees i també de configuració d’un gran grup humà.

Han estat anys marcats per les polítiques realitzades pel govern d’esquerres de Catalunya i el govern socialista a l’Estat, i també per la pèrdua clara de suport electoral en totes les instàncies. Situació que mereix una revisió del que som i on anem, d’higiene democràtica, d’anàlisi d’errors i realització de noves propostes.

També han estat quatre anys de dinàmiques internes complicades, eleccions primàries tardanes i resultats electorals negatius. Primàries en que, àmplia i democràticament, vau donar suport i l’encàrrec de representar-vos a un equip de persones i a mi.

Des de març de l’any passat, tres mesos abans de les eleccions municipals, tinc la responsabilitat de Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament. Com sabeu, el càrrec institucional de major presència local, ciutadana i en els mitjans.

En diferents ocasions he manifestat que l’acumulació dels màxims càrrecs orgànics i institucionals (Primer Secretari i Portaveu del Grup Municipal) no ha de ser un referent i solament assumible en veritables situacions de divisió que no es donen en l’actualitat.

Seguint aquest criteri he decidit centrar-me en la tasca de Portaveu del Grup Municipal i Viceprimer Secretari de la Federació del Vallès Oest i propiciar un relleu en la direcció de la Comissió Executiva de la nostra Agrupació.

Crec que tot el meu temps l’he d’esmerçar en que la situació complicada de la nostra opció política a Sant Cugat millori i en la tasca d’oposició forta i constructiva

També us faig pública la meva intenció, de tornar a optar a encapçalar la propera candidatura a les eleccions municipals el 2015.

Us vull comunicar el suport al nou Primer Secretari Michael Cáceres, i a tota nova comissió executiva de la qual formo part com a responsable de política municipal.

Aquest conjunt de 18 persones esdevé un capital necessari per treballar per a la nostra ciutat, donar suport al Grup Municipal Socialista, començar la recuperació de l’espai perdut, apropar-se encara més als ciutadans i iniciar ja la definició d’objectius de cara a les properes eleccions municipals. Ara, a treballar.

Renovar el discurs, analitzar els errors i construir una alternativa creïble i sòlida són tasques que tots els socialistes de Sant Cugat compartim.

Feu-nos confiança!

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del Grup Municipal Socialista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.