Imatges virtuals dels nostres governants locals?


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 26/mai/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara que està tant de moda parlar de ciutats intel·ligents per reduir despeses, sospito que el nostre equip de govern ha començat a fer proves per tenir regidors o tinents d’alcalde virtuals. Vull dir que sembla que hi siguin, però físicament no hi són i, encara més difícil, és poder parlar-hi. És, simplement, un efecte virtual.

ESCOLTA-HO

Arribat en aquest punt algú de vosaltres pot pensar que desvariejo. Tranquils, simplement estic fent una combinació entre tecnologia i realitat per explicar el que passa amb alguns components del nostre equip de govern.

Us donaré un exemple. El deplorable procés d’implantació del tercer CAP de Sant Cugat al Turó de Can Mates. Evidentment no tornaré a parlar de la falta de previsió, coordinació i manca de sensibilitat cap al ciutadà.

No, avui em pregunto, i us pregunto (tot i reconeixent la pèssima gestió feta anteriorment per CatSalut) com és possible que els màxims responsables de Sanitat i Mobilitat del nostre equip de govern no hagin donat la cara personalment davant dels santcugatencs afectats per la seva manca de sensibilitat.

Com és possible que ,sabent com saben la gravetat del que està passant, no hagin assistit, com a màxims responsables directes, a les reunions amb els veïns , al grup de treball de mobilitat o al Consell de Barri de Mira-sol (i Mas Gener).

Potser, si són governants virtuals i sols els veurem als mitjans de comunicació fent rodes de premsa explicant les meravelles del Smart City, assistint a brillants conferencies o recollint premis per promocionar-se ells mateixos.

Jo vull creure que no. Vull creure que tenen clar que un regidor, o tinent d’alcalde, d’un equip de govern ha de trepitjar terreny, parlar més amb la gent i, per descomptat, donar la cara i no amagar-se quan un tema, responsabilitat de la seva àrea, genera problemes i inconvenients
als ciutadans als quals representen i dels qui cobren, mitjançant impostos, el sou de cada mes.

Espero que rectifiquin, perquè si segueixen amb la mateixa actitud potser si que ha arribat el moment de substituir alguns governants per tecnologia virtual. Ens estalviarem despeses que podrem invertir en disminuir les conseqüències de les retallades actuals en temes socials que
estem patint, precisament per la mala gestió d’anteriors polítics.

JAUME MASSANÉS és portaveu de la uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.