Xiulada en forma de prima de risc


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 2/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El divendres de la setmana passada, a la capital del regne, va tenir lloc la final de la Copa del Rei, un partit de futbol on a banda de que els equips finalistes s'hi jugaven un títol per a les seves aficions; Madrid i sobretot la classe política madrilenya i la seva caverna mediàtica es jugaven guanyar el pols a una amenaça en forma de xiulada monumental, per part dels seguidors del Barça i de l'Atlhètic de Bilbao.

Per combatre la terrible infàmia que significa xiular l'himne espanyol i el representant de la Corona (el príncep hereu perquè el rei s'està recuperant de la darrera cacera), la Sra. Aguirre, amfitriona de l'esdeveniment, suggereix suspendre el partit si la xiulada acaba sent una realitat. Aquesta amenaça, lluny de fer desdir les aficions, encara les inflama més. Imagineu-vos enviar un piròman a apagar un incendi! I s'afegeix, a la presidenta de la CA de Madrid a la llista d'homenatjats amb la xiulada.

Al final de la jornada, èxit absolut per als catalans i les catalanes, un títol més per al ja llegendari Barça de Guardiola i el triomf de la xiulada sobre els decibels dels altaveus del Vicente Calderón. I és que les ganes de protestar i denunciar que tenim els catalans i les catalanes es van fent més grans cada dia: retallades, espoli fiscal, interferències en el nostre sistema educatiu, atacs a la llengua, Bankia... Ara bé, l'èxit definitiu l'ha reconegut el Ministre d'Afers Exteriors espanyol a l'atribuir-li a la xiulada la responsabilitat que la prima de risc s'hagi disparat, perquè evidentment la inutilitat d'aquest govern i la situació de Bankia no hi tenen res a veure.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.