Dues maneres de gestionar la crisi


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 16/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja portem molts mesos, i aquesta darrera setmana amb més intensitat, sentint a totes les ràdios i televisions xifres macroeconòmiques referides al deute públic de l'Estat i al forat que tenen algunes entitats financeres. A banda del fet que molts de nosaltres, amb major o menor mesura, hi tenim dipositats els nostres estalvis aconseguits amb molt treball, esforç i sacrifici, el cert és que se'ns escapa que passarà i si el pitjor encara està per arribar.

Al costat d'aquestes grans quantitats de diners, n'hi ha d'altres molt més petites, però amb cara i ulls, amb noms i cognoms. Aquell familiar, amic, veí... que s'ha quedat sense feina, que no pot continuar pagant la hipoteca, que ja no cobra cap prestació, que no rep l'ajuda per la seva dependència i un llarg i trist etcètera.

Enmig del desastre apareixen aquelles administracions locals que amb celeritat, perseverança, eficàcia i, fins i tot, amb imaginació s'empesquen la manera de tirar endavant el seu municipi i donar un cop de mà als seus ciutadans i a les seves ciutadanes. A l'altra banda hi trobem un Govern espanyol incapaç de liderar aquesta crisi, que s'amaga quan les coses van maldades i que massa sovint actua amb frivolitat, ineficàcia i fatxenderia. En els dos casos són els nostres representants polítics, però amb maneres de fer molt diferents.

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.