Un estiu per reflexionar


  • Comparteix:

mireia.ingla

Mireia Ingla


Publicat: el 30/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les vacances escolars ja han començat i se'ns presenta un llarg estiu per endavant, un temps tradicionalment ideal per descansar i relaxar-nos, però aquest any em temo que no serà tan idíl·lic.

Portem un any duríssim per a les famílies catalanes, suportant retallades en els serveis públics més bàsics, pèrdua dels seus llocs de treball i alhora contemplem astorats el rescat de la banca i la ineficàcia d'unes polítiques econòmiques que estan molt lluny d'ajudar-nos a sortir d'aquest atzucac. I per si no n'hi hagués prou amb tot això, aquest final de curs ha culminat amb una altra sentència del Tribunal Suprem que torna a torpedinar el nostre sistema educatiu. És a dir que els arguments en defensa del model d'immersió lingüística que ha permès la cohesió social d'aquest país i aconseguir que els nostres alumnes finalitzin amb un coneixement per igual del català i del castellà, no han servit per a res. Això ja s'assembla més a una obsessió que a una resolució judicial.

El panorama és decebedor i no hi ha solucions miraculoses, però alguns, cada vegada més, anirem defensant que el concert econòmic i el camí cap a la llibertat nacional ens permetria gaudir una miqueta massa de les merescudes vacances que estem a punt d'iniciar. Reflexionem-hi aquest estiu!

MIREIA INGLA és presidenta d'ERC a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.