L'entrepà de xoriço


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 7/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La crisi s'agreuja i totes les mesures són poques. Una de les últimes retallades del govern és la dels berenars dels presoners. Em sembla molt bé, sobretot tenint en compte que molts dels que vivim en llibertat no berenem; o sigui, que els entrepans dels xoriços engarjolats en els podem estalviar.

Els que no en tenen prou amb entrepans són els futbolistes: els campions de l'Eurocopa han rebut 300.000 euros de premi. Per sort, ja han sorgit diverses campanyes demanant que els donin als pobres, cosa que Balotelli, un dels subcampions amb Itàlia, ja fa, perquè dóna el 50% del seu sou a infants africans. Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha demanat als futbolistes catalans que han jugat amb la selecció espanyola de futbol la final de l'Eurocopa 2012 que donin la prima de 300.000 euros que han percebut a 'finalitats socials', és a dir, a entitats catalanes que lluiten contra la pobresa.

Amb aquests calés, segons Solidaritat, es podrà contribuir a pal·liar els efectes de la crisi que afecta moltes famílies al nostre país i que 'està agreujada -ha subratllat SI- pels 2,7 milions d'euros de l'espoliació fiscal que pateix Catalunya'.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.