Per què no m'agrada l'estiu


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 30/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No m'agrada l'estiu perquè no puc sortir de casa fins a les 7 de la tarda, perquè haver-me de dutxar 2 i 3 cops al dia em sembla abusiu, perquè se'm fa impossible passejar tranquil·la sense buscar de tant en tant el refugi de l'aire condicionat d'alguna botiga.

No m'agrada l'estiu perquè hi ha homes que vesteixen camises de màniga de curta, perquè no suporto que les ulleres de sol no em deixin veure els ulls de la gent amb qui parlo. Perquè existeixen els mosquits i s'encenen els boscos. No m'agrada l'estiu perquè tot s'atura falsament, perquè la calor del dia m'aboca a les nits com l'única cosa que em queda, perquè tot es desendreça més del que puc assumir, perquè tenint més temps no en trobo mai per fer el que havia de fer. Però malgrat tot sóc feliç i quan tot això hagi passat, ens tornarem a trobar en aquesta petita columna. Bon estiu!

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.