La mala educació


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 22/ago/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dos dies després de la vaga que va paralitzar els centres de Sant Cugat, em preocupa, a part dels drets laborals i nacionals, la manca de valors.

Concretament, el que més m'amoïna és la mala educació (d'alguns) dels nostres infants i joves, en alguns casos protegits per les famílies. Quan cal, ara més que mai, treballar en equip, amb unitat i amb un objectiu comú, és absurd buscar l'enfrontament.

Ara que retallen serveis i sous, allò que cal mantenir és la cultura de l'esforç, la col·laboració, la franquesa, la unió, l'honestedat, l'entesa, el diàleg, la humilitat i la paciència. La vaga que vull fer és contra el crit sense sentit, contra el cop de porta obsessiu i conta el soroll inconscient.

Perquè la queixa i la confrontació no solucionen els problemes. Al contrari, l'única manera de solucionar-los és anar a l'arrel.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor


Columna publicada originalment el 31 de març de 2012



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.