Setembre, mes de les promeses

Jaume Massanes


Publicat: el 8/set/12
Opinió| Columnes

Setembre és el mes on es faran realitat algunes de les darreres promeses del nostre equip de govern.

S'implantarà la nova línia L11 d'autobús que facilitarà el desplaçament dels veïns de Mira-sol al CAP de Can Mates. Cal recordar que se'ls va obligar a aquest canvi de centre d'atenció primària deixant sense efecte el dret dels ciutadans de Catalunya a la lliure elecció de metge i centre. També és d'esperar que aquest mes es retorni aquest dret a tots els santcugatencs; ho han promès.

Amb aquesta nova línia d'autobús el viatge de anada i tornada es reduirà a uns 40 minuts en lloc de les dues hores d'abans. A més, el seu recorregut per Mira-sol facilitarà la mobilitat per dins del districte i poder connectar també amb el CAP de Valldoreix. Malauradament, quedarà pendent la instal·lació d’una marquesina a la parada del CAP, que es garanteixi el compliment dels horaris de pas de l'autobús (aquests dos temes necessaris per a la gent gran) i la construcció d'un aparcament just al costat del centre sanitari.

També, i en paraules de la alcaldessa, just el dia després de la festa major de Valldoreix, s'iniciaran les obres per el soterrament de les línies d'alta tensió que passen per Valldoreix i Mira-sol. Si es compleix aquesta promesa posarem punt i final a una de les vergonyes polítiques més punyents d'aquests darrers anys.

Per acabar, esperem que tots els santcugatencs rebin a casa seva un díptic explicant com poden participar en els Consells de Barri. On poder trobar el reglament, els drets i obligacions, les convocatòries i les actes dels anteriors consells.

Cal recordar que aquest compromís va quedar recollit en una moció institucional i que 'teòricament' és d'obligat compliment.

Volem ser positius i esperem que totes aquestes promeses es compleixin. Si és així, haurem de felicitar a l'equip de govern, però en cas contrari no dubtin que ho seguirem denunciant, com ho hem fet fins ara.

JAUME MASSANÉS és portaveu de uaSC