Incoherències


Temes relacionats

Arribar tard (29/set/12)

Joan Contijoch (ANC): 'La paraula la tenen els polítics. Han de marcar el camí a seguir' (15/set/12)


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 13/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Un que diu que és ciutadà i vol fer política, per poder assegurar-se una butaca al parlament ; un que diu que no és nacionalista i no para d’onejar la seva -sagrada i santa- bandera al vent aprofitant els partits de futbol, els jocs, els mundials, els Òscars i les eleccions.

Un que no vol barrejar política i esport i va comprar tots els vots a Fresno; un que es diu cívic i busca enfrontaments i baralles; un que es diu demòcrata i fa fora de la TV i la ràdio els que pensen diferent; un que diu que vivim en un bon 'país' i ha robat déu i sa mare des del seu ajuntament; un que se’n va de cacera i se n’oblida de tot; un que ens posa la por al cos i el que fa por és ell; una que es diu moderna i amb llavis operats i es manifesta amb els feixistes de l’ultradreta; un que diu que l’escola no ha d’adoctrinar i és el primer que la vol utilitzar per fer nacionalistes del seu país; un altre que tampoc era nacionalista i va plantar a la Plaza de Oriente una bandera enorme; una llengua que se sent discriminada però és la número 1 aquí i la número 3 del món...

Ahir era el Dotze d’Octubre, el dia del Pilar o el de les incoherències. Tant se val, però calia aprofitar-lo perquè potser altres anys no el 'celebrarem'.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@yahoo.ca



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.