Coincidència oportuna


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 20/oct/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa pocs dies es va publicar als mitjans de la nostra ciutat que Sant Cugat exposaria el model de ciutat verda i intel·ligent al World Green Design Forum, que s'ha celebrat a Brussel·les aquesta setmana passada.

ESCOLTA-HO

El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, va explicar les apostes de Sant Cugat per convertir-se en una ciutat verda i innovadora amb la intenció de millora la eficiència de la ciutat i la qualitat de vida dels habitants.

Per les mateixes dates, la directora general de Polítiques Ambientals de la Generalitat, la santcugatenca Marta Subirà, destacava que les polítiques ambientals són un factor de progrés i benestar perquè permeten que la societat gaudeixi d'un bon entorn natural.

Curiosament, als pocs dies, Un altre Sant Cugat i Alternativa Ciutadana de Rubí presentem el projecte d'aglutinar las persones i entitats compromeses amb la millora del medi ambient dins d'una plataforma amb l'objectiu inicial de protegir l'estany dels Alous i millorar el seu estat i el seu entorn.

Aviat demanarem als polítics, equip de govern i oposició, de les dues ciutats el seu compromís per treballar tots junts per aconseguir l'objectiu de conservar un paratge que és la única zona humida que ens queda a Sant Cugat. La seva conservació hauria de ser objectiu prioritari ja que és un espai de refugi per a molts animals i parada per a les aus migratòries convertint-se en un veritable corredor biològic que connecta amb Collserola.

Ara esperem que tots passem de les paraules als fets. Tenim el deure de deixar als nostres fills un entorn natural i una biodiversitat més sostenible. Al menys, el poc que encara ens queda.

JAUME MASSANÉS és portaveu de UASC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.