Artur Mas a la palestra

Álvaro Benejam

Álvaro Benejam


Publicat: el 20/nov/12
Opinió| Columnes

Es claaaar! Zra ho entenc tot. Fins ara la cosa no quadrava, però ara sí, ara comencem a tenir una mica de llum sobre les coses, sobre els misteris de la transformació de CiU - especialment del Sr. Mas - a l'absoluta independència.

No fa ni dos anys que governa (en minoria) i resulta que en el moment en que es veu més acorralada pels casos de corrupció (recordem: casos ITV, Palau, sanitat catalana, etc.) decideixen dissoldre el Parlament i, conseqüentment, les comissions d'investigació d'aquests casos, i convocar eleccions autonòmiques.

Bé, como ja suposarà el lector, en realitat no em sorprèn aquest canvi perquè un servidor ja s’ho esperava. De quina manera podia Mas escapolir-se de les investigacions si no era d’aquesta manera? Calia fer pujar una cortina de fum per tapar la corrupció que l’envolta.

El més greu és que, com a bon estratega que es, es fa acompanyar pel màxim de seguidors possibles en aquesta fugida cap endavant, perquè així es veu i es fa veure més recolzat. Calia investir-se d’abanderat de l’autodeterminació perquè els catalans no li demanem les explicacions que hauria de donar sobre aquests casos de corrupció.

Ara s’entén que vulgui una Hisenda pròpia totalment controlada per ell mateix, per no haver de donar compte sobre què fa amb els seus diners, si els té fora o dintre de Catalunya, si són legals o il·legals, si són diners blancs o negres...

I no dubta en posar davant el poble de Catalunya per protegir-se, a la desesperada. Vol que s’interpretin les investigacions que es puguin fer com a atacs a Catalunya, quan qui estaria atacanta Catalunya serien ells si es confirmen els casos de corrupció que s’estan publicant aquests dies als mitjans de comunicació. Això sí, s’han assabentat tots menys 'La Vanguardia'.

El temps posarà cadascú al seu lloc.

Alvaro Benejam és regidor del Partit Popular