Manca d'educació


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 25/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En Pete era de Sant Cugat, però vivia a la ciutat d'Asman, un lloc fictici on la gent era diferent. Un dia va agafar el tren per baixar cap a la capital de la nova república de la Unió, un lloc també fictici.

Un cop dins del vagó, va intentar seure, perquè era coix, però no va poder: la gent lluitava a empentes per agafar un lloc, i eren capaços d'esgarrapar per defensar el seu espai.

A la primera parada va veure un buit i va seure, tot i que el noi de davant hi volia recolzar els peus i la del costat els braços i la bossa. El que tenia en diagonal no parava de badallar sense tapar-se la boca i de ficar-se el dit al nas, mentre els de l'altra banda del passadís feien fressa amb el mòbil, els entrepans del Viena i la playstation.

Quan va arribar l'hora de baixar, li va ser impossible, ja que la gent que pujava no el va deixar sortir.

Mentre veia com se li tancaven les portes als nassos i es refugiava dels mocs d'un mocós i la tos d'una noieta, va sentir l'esclafit d'un xiclet rere seu, just quan va albirar, a través del vidre, una dona a l'andana amb una cartera idèntica a la seva.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@yahoo.ca



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.