Com un Lamborghini


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 19/gen/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Una noia americana, de nom Nelson, ha estat despatxada de la feina per ser, segons el seu excap, massa atractiva. Les paraules exactes van ser 'irresistiblement atractiva'. És a dir, era una noia maca que feia d'auxiliar de dentista.

Per fer aquesta feina, el cap de la Nelson, després de demanar-li els estris necessaris per treballar dins de les boques dels clients, no tenia res més a fer que fixar-se de ple en les dents, les boques i la (molta o poca) higiene bucal dels pacients, no s'havia de fixar en res més. Tant se val si la seva auxiliar era rossa, morena, alta o baixa, prima o grassoneta. La seva feina eren -i són- les dents.

El problema d'aquest senyor era que volia i dolia. O sigui, d'una banda sabia perfectament que la Nelson era casada i d'altra la desitjava tant com, segons paraules del doctor, 'un Lamborghini que tens aparcat al garatge i que saps que no pots conduir'.

Doctor, si comença amb aquestes comparacions vostè necessita un psicòleg. O bé un assessor poètic. Si em paga bé, m'hi ofereixo, tot i que no sóc tan atractiu.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@yahoo.ca



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.