I si ets un terreny municipal, tu on vas?


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 23/gen/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Pensava fer una referència a l'antiga sala de concerts i ara discoteca Hoboken i les noves línies definides pel nou gerent. Atès que el membre de les joventuts de CDC (el gerent) ha demanat una reunió amb els representants dels diferents partits, crec que és adient conèixer quins són els nous plantejaments de viabilitat (tres mesos després de la inauguració), funcionament, etc, abans d'emetre una opinió. Tot i que es tracta d'una iniciativa totalment privada no cal oblidar que el terreny la nau industrial on es fa l'activitat és municipal. Tampoc no cal oblidar que una discoteca no és una sala de concerts pública.

Continuem amb les discoteques. Ara fa dies que no se sent res de la zona de lleure anomenada 'Els Avions' (carretera Sant Cugat-Rubí). Bé, res no, des de fa uns mesos sí que es posen multes per sobrepassar el límit de soroll permès (ja es podien haver fet abans també). Si recordeu, en el moment que la discoteca Chic va desaparèixer es van fer una sèrie de concessions. La primera que allà on hi ha la discoteca es podria construir un hotel, aspecte que ja representava una plusvàlua pels propietaris . La segona, concedir ( directament, sense concurs) l'ús d'un terreny municipal (un tros de terrenys ben gros) en concessió per us de discoteca a canvi d'un cànon.

En el seu moment ja vam avisar que el procediment plantejava dificultats en les valoracions. Fa mesos va apareixer la notícia que els beneficiaris de l'acord (propietaris concessió ús avions) no havien pagat el cànon per valor d'1'3 milions d'euros. Quasi res.

En aquests moments, la via judicial s'ha obert, tot esperant que l'Ajuntament pugui ingressar tots aquests diners (que l'empresa concessionària diu que no ha de pagar) potser algun dia haurem de dir que 'potser' les coses no es van fer bé per part del govern, no?

És curiós com els terrenys municipals es destinen a establiments privats de lleure, i sembla que tots no funcionen gaire bé.

Coses de la transparència.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.