Un dels bons


  • Comparteix:

nuria.gibert

Núria Gibert


Publicat: el 1/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ahir la nostra ciutat i aquest país tan petit van perdre un dels bons. En Jaume, el nostre company, ens va deixar massa d'hora i massa buits.

Precursor de l' autogestió i el 'do it yourself' i les seves conseqüències, construint el Casal Popular la Guitza, participant de l'Assemblea Popular per l'Habitatge, i les Barraques i últimament a la CUP. Els que el coneixíem sabem que dedicava hores i hores sense remugar als amics, a la lluita, a construir un món millor. Sabem que obeïa als principis i les conviccions fermament. Sabem que espantava tot 'lo' sobrer i superflu a cop de riure sorneguer, que fugia de la frivolitat i es vestia amb la essència de les coses. Sabem que no tenia por. Donem fe que el seu fer ha sigut un ferm compromís amb la vida i l'alegria i un deler gruixut per ser feliç.

És per això que les persones com en Jaume, amants de la vida i valents lluitadors contra la injustícia en qualsevol de les seves formes, no només són de les bones sinó que són imprescindibles en aquest món, a vegades tan brut i confús.

Ens corca la ràbia, que podent escollir entre mesquins, lladres, frívols, egoïstes, l'atzar s'hagi volgut endur un dels bons, un dels nostres. Però com que hem tingut un bon Mestre, recollirem la tristesa, i et recordarem sempre amb alegria i força, perquè, com tu sovint deies, tot està per fer i tot és possible.

Els teus companys,

Descansa en pau, K

NÚRIA GIBERT és membre de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.